?>
تاریخ انتشار : پنجشنبه 3 فروردین 1402 - 8:30
کد خبر : 768

مجازات و عواقب ارتباط جنسی با افراد متأهل

مجازات و عواقب ارتباط جنسی با افراد متأهل
ارتباط جنسی با افراد متأهل اعم از زن و مرد دارای عواقب و پیامدهای جبران ناپذیری می تواند باشد

متاسفانه در شرایط فعلی جامعه آمار خیانت بین همسران قابل توجه است و اغلب کسانی که تن به ارتباط با جنسی با فرد متأهل می دهند از عاقبت آنچه که در انتظارشان است بی اطلاع هستند .

زنای محصنه به معنای آن است که شخص زناکننده دارای همسر دائمی باشد به گونه‌ای که هرگاه بخواهد با همسر خود نزدیکی کند مانعی در کار نباشد و با این حال تن به زنا داده باشد.

به زبان ساده‌تر اگر یک زن متأهل زنا کند، به زنای آن شخص زنای محصنه گفته می‌شود و اگر زانی مرد باشد زنای محصن گفته می‌شود.

مجازات زنا محصن در مورد چه مرد و چه زن زناکاری که متأهل است، اگر پیر است ابتدا یکصد ضربه شلاق و سپس سنگسار است، و اگر جوان است فقط او را سنگسار می‌کنند و بنابر احتیاط واجب شلاق نزنند، اگر فردی که متأهل است و همسرش در اختیار اوست اما هنوز با او زناشویی نکرده، اگر زنا کند او را صد ضربه شلاق می‌زنند و سر او را هم می‌تراشند و به مدت یکسال او را از شهرش تبعید می‌کنند؛ ولی برای زن زنا کار حکم تراشیدن سر و تبعید جاری نمی‌شود.

 

حکم زنا با زن شوهردار چیست؟

زنای مرد مجرد با زن شوهردار بنابر تعریف قانون مجازات اسلامی بر این قرار است :

 

ماده ۲۲۱ قانون مجازات اسلامی : زنا عبارت است از جماع مرد و زنی که علقه زوجیت بین آن ها نبوده و از موارد وطی به شبهه نیز نباشد.

  • تبصره ۱: جماع با دخول اندام تناسلی مرد به اندازه ی ختنه گاه در قُبُل یا دُبُر زن محقق می شود.
  • تبصره ۲: هرگاه طرفین یا یکی از آن ها نابالغ باشد، زنا محقق است. لکن نابالغ مجازات نمی شود و حسب مورد به اقدامات تامینی و تربیتی مقرر در کتاب اول این قانون محکوم می گردد.

 

ماده ۲۲۲ قانون مجازات اسلامی : جماع با میت، زنا است مگر جماع زوج با زوجه متوفای خود که زنا نیست. لکن موجب سی و یک تا هفتاد و چهار ضربه شلاق تعزیری درجه شش می شود.

 

ماده ۲۲۳ قانون مجازات اسلامی : هرگاه متهم به زنا، مدعی زوجیت یا وطی به شبهه باشد ادعای وی بدون بینه یا سوگند پذیرفته می شود مگر آن که خلاف آن با حجت شرعی لازم ثابت شود.

 

مسدود کردن فوری مزاحم در واتس آپ

از کجا بفهمیم زگیل تناسلی داریم ؟+درمان

مجازات ارتباط با زن شوهر دار چیست ؟

جرم رابطه نامشروع زمانی تحقق می باید که رابطه ای میان زن و مردی که به سن بلوغ رسیده اند و میان آن ها رابطه ی زوجیت برقرار نباشد، شکل بگیرد. جرم رابطه ی نامشروع دون زنا می باشد و شامل بغل کردن، بوسیدن  از این قبیل می شود.

رابطه نامشروع از جرایم منافی عفت محسوب می‌شود و نیاز به شاکی خصوصی هم ندارد. حتی اگر این جرم شاکی خصوصی هم داشته باشد و شاکی رضایت دهد بازهم مجازات شخص مرتکب از بین نمی ‌رود.
برابر ماده ی ۶۳۷ قانون مجازات اسلامی هر گاه زن و مردی که بین آنها علقه زوجیت نباشد، مرتکب روابط نامشروع یا عمل منافی عفت غیر از زنا از قبیل تقبیل یا مضاجعه ‌شوند، به شلاق تا نود و نه ضربه محکوم خواهند شد و اگر عمل با عنف و اکراه باشد فقط اکراه‌کننده تعزیر می‌شود.
رابطه نامشروع با زن شوهردار رابطه ای است که در آن زنی که شوهر دارد با مردی به غیر از شوهر خود که هیچ گونه نسبت قانونی و شرعی بین آن‌ها برقرار نمی باشد رابطه هایی چه به صورت بغل کردن، بوسیدن و.. برقرار می‌کند. همانگونه که بیان گردید، رابطه ی نامشروع غیر از زنا می باشد.

زنا یک جرم مستوجب حد بوده و موجب، نوع، میزان و کیفیت مجازات در شرع تعیین شده است اما رابطه ی نامشروع یک جرم تعزیری است و قاضی اختیار دارد از یک تا نود و نه ضربه شلاق را برای هر یک از زن و مرد تعیین کند.

قانونی قابل استناد – ارتباط نامشروع با زن شوهر دار

ماده ۱۱۵ قانون مجازات اسلامی
در جرائم تعزیری درجه شش، هفت و هشت چنانچه مرتکب توبه نماید و ندامت و اصلاح او برای قاضی محرز شود، مجازات ساقط می شود. در سایر جرائم موجب تعزیر دادگاه می تواند مقررات راجع به تخفیف مجازات را اعمال نماید.
تبصره ۱- مقررات راجع به توبه درباره کسانی که مقررات تکرار جرائم تعزیری در مورد آنها اعمال می شود، جاری نمی گردد.
تبصره ۲- اطلاق مقررات این ماده و همچنین بند(ب) ماده(۷) و بندهای(الف)و(ب) ماده(۸) و مواد(۲۸)، (۳۹)، (۴۰)، (۴۵)، (۴۶)، (۹۲)، (۹۳) و (۱۰۵) این قانون شامل تعزیرات منصوص شرعی نمی شود.


ماده ۶۳۷ قانون مجازات اسلامی
هر گاه زن و مردی که بین آنها علقه زوجیت نباشد، مرتکب روابط نامشروع یا عمل منافی عفت غیر از زنا از قبیل تقبیل یا مضاجعه ‌شوند، به شلاق تا نود و نه ضربه محکوم خواهند شد و اگر عمل با عنف و اکراه باشد فقط اکراه‌کننده تعزیر می‌شود.

 

ماده ۲۲۴ قانون مجازات اسلامی : حد زنا در موارد زیر اعدام است:

  1. زنا با محارم نسبی
  2. زنا با زن پدر که موجب اعدام زانی است
  3. زنای مرد غیرمسلمان با زن مسلمان که موجب اعدام زانی است
  4. زنای به عنف یا اکراه از سوی زانی که موجب اعدام زانی است
  • تبصره ۱ : مجازات زانیه در بندهای (ب) و (پ) حسب مورد، تابع سایر احکام مربوط به زنا است.
  • تبصره ۲: هرگاه کسی با زنی که راضی به زنای با او نباشد در حال بی هوشی، خواب یا مستی زنا کند رفتار او در حکم زنای به عنف است. در زنا از طریق اغفال و فریب دادن دختر نابالغ یا از طریق ربایش، تهدید و یا ترساندن زن اگرچه موجب تسلیم شدن او شود نیز حکم فوق جاری است.

 

ماده ۲۲۵ قانون مجازات اسلامی : حد زنا برای زانی محصن و زانیه محصنه رجم است. در صورت عدم امکان اجرای رجم با پیشنهاد دادگاه صادرکننده حکم قطعی و موافقت رئیس قوه ی قضاییه چنان چه جرم با بینه ثابت شده باشد، موجب اعدام زانی محصن و زانیه محصنه است و در غیر این صورت موجب صد ضربه شلاق برای هر یک می باشد.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.