?>
تاریخ انتشار : چهارشنبه 27 دی 1402 - 9:07
کد خبر : 29999

۱۶ اصطلاحی که در کافه ها به کار می روند و باید بدانید

۱۶ اصطلاحی که در کافه ها به کار می روند و باید بدانید

اصطلاحاتی که در کافه‌ها استفاده می‌شود را بدانید: 🔹‌‏۱. اسموتی : نوشیدنی غلیظ از میوه‌های مختلف ‏ 🔹۲. کوکتل : آب‌ میوه و آب‌ گازدار (سودا) ‏ 🔹۳. آفوگاتو : قهوه داغ روی بستنی 🔹۴. دتاکس : میوه‌ای که در آب نگهداری شده ‏ 🔹۵- پانچ : آب‌میوه گازدار و میوه ‏ 🔹۶. شیک :

اصطلاحاتی که در کافه‌ها استفاده می‌شود را بدانید:

🔹‌‏۱. اسموتی :
نوشیدنی غلیظ از میوه‌های مختلف ‏
🔹۲. کوکتل :
آب‌ میوه و آب‌ گازدار (سودا) ‏
🔹۳. آفوگاتو :
قهوه داغ روی بستنی
🔹۴. دتاکس :
میوه‌ای که در آب نگهداری شده ‏
🔹۵- پانچ :
آب‌میوه گازدار و میوه ‏
🔹۶. شیک :
بستنی و شیر و خامه ‏
🔹۷. فراپه :
قهوه، شکر، آب با قالب‌های یخ
🔹۸. کرپ :
موز، شکلات داخلِ نان نازک سرخ شده ‏
🔹۹. پنینی :
ساندویچ گریل مرغ یا گوشت ‏
🔹۱۰. آلفردو :
پاستا و سُس آلفرد (درست شده از کره و خامه)
🔹۱۱. کاربونا :
پاستا رشته نواری همراه گوشت یا مرغ ‏
🔹۱۲. آمریکانو :
آب و اسپرسو ‏
🔹۱۳. لاته :
اسپرسو، کف شیر، شیر جوشیده
🔹۱۴. موکا :
خامه، شیر جوشیده، پودرشکلات، اسپرسو ‏
🔹۱۵. کاپوچینو :
اسپرسو، شیر جوشیده، کف شیر ‏
🔹۱۶. اسپرسو :
نوعی درست کردن قهوه با فشار زیاد آب جوش

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.