۱۶ اصطلاحی که در کافه ها به کار می روند و باید بدانید
اصطلاحاتی که در کافهها استفاده میشود را بدانید: 🔹۱. اسموتی : نوشیدنی غلیظ از میوههای مختلف 🔹۲. کوکتل : آب میوه و آب گازدار (سودا) 🔹۳. آفوگاتو : قهوه داغ روی بستنی 🔹۴. دتاکس : میوهای که در آب نگهداری شده 🔹۵- پانچ : آبمیوه گازدار و میوه 🔹۶. شیک :
اصطلاحاتی که در کافهها استفاده میشود را بدانید:
🔹۱. اسموتی :
نوشیدنی غلیظ از میوههای مختلف
🔹۲. کوکتل :
آب میوه و آب گازدار (سودا)
🔹۳. آفوگاتو :
قهوه داغ روی بستنی
🔹۴. دتاکس :
میوهای که در آب نگهداری شده
🔹۵- پانچ :
آبمیوه گازدار و میوه
🔹۶. شیک :
بستنی و شیر و خامه
🔹۷. فراپه :
قهوه، شکر، آب با قالبهای یخ
🔹۸. کرپ :
موز، شکلات داخلِ نان نازک سرخ شده
🔹۹. پنینی :
ساندویچ گریل مرغ یا گوشت
🔹۱۰. آلفردو :
پاستا و سُس آلفرد (درست شده از کره و خامه)
🔹۱۱. کاربونا :
پاستا رشته نواری همراه گوشت یا مرغ
🔹۱۲. آمریکانو :
آب و اسپرسو
🔹۱۳. لاته :
اسپرسو، کف شیر، شیر جوشیده
🔹۱۴. موکا :
خامه، شیر جوشیده، پودرشکلات، اسپرسو
🔹۱۵. کاپوچینو :
اسپرسو، شیر جوشیده، کف شیر
🔹۱۶. اسپرسو :
نوعی درست کردن قهوه با فشار زیاد آب جوش
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰