?>
تاریخ انتشار : دوشنبه 5 تیر 1402 - 16:26
کد خبر : 14879

هات داگ دوست داری ؟بیا ببین چه بلایی سرت میاره این دراز بد قواره

هات داگ دوست داری ؟بیا ببین چه بلایی سرت میاره این دراز بد قواره

بر اساس مطالعه منتشرشده در مجله علمی Nature، خوردن تنها یک ساندویچ هات‌داگ، به دلیل دارا بودن سدیم و اسیدهای چرب ترانس، می‌تواند ۳۶ دقیقه از عمر شما کم کند.

هات‌داگ، یکی از فست‌فودهای محبوب برای گروه‌های سنی مختلف در سراسر دنیاست؛ با این حال، مصرف این غذای خوشمزه، اما مضر در درازمدت تأثیرات مخربی بر سلامت بدن خواهد داشت.

خوردن هات‌داگ احتمال ابتلا به بیماری‌های خاص را افزایش می‌دهد و مشکلات مختلفی اعم از دیابت نوع ۲، بیماری‌های قلبی عروقی، سرطان و حتی مرگ و میر را در بر دارد. اگر کنجکاو هستید که بدانید هات‌داگ و مواد تشکیل‌دهنده آن چطور سلامت کلی بدن را تحت تأثیر قرار می‌دهند، این مطلب از سایت چمدون  را تا انتها بخوانید. در ادامه به معرفی برخی عوارض مصرف هات‌داگ اشاره می‌شود.

blank

کاهش طول عمر

بر اساس مطالعه منتشرشده در مجله علمی Nature، خوردن تنها یک ساندویچ هات‌داگ، به دلیل دارا بودن سدیم و اسیدهای چرب ترانس، می‌تواند ۳۶ دقیقه از عمر شما کم کند.

بر اساس این تحقیق، مصرف نوشیدنی‌های شیرین، هات‌داگ، همبرگر و سایر فست‌فودها بیشترین ارتباط را با کاهش طول عمر انسان دارد.

 


این غذاها ” بمب کلسترول ” هستند /تا می توانید از خوردن آن ها پرهیز کنید


افزایش خطر ابتلا به سرطان

هات‌داگ حاوی مواد نگهدارنده‌ای به نام نیتریت و نیترات است که به جهت افزایش ماندگاری و به حداقل رساندن رشد باکتری‌ها به مواد غذایی اضافه می‌شوند.

بین مصرف نیتریت‌ها و خطر ابتلا به سرطان ارتباط تنگاتنگی وجود دارد. این مواد افزودنی در فرایند پخت نیز غلیظ‌تر می‌شوند.

تحقیقات نشان می‌دهد که پختن گوشت در دمای بالا می‌تواند خطر ابتلا به سرطان را افزایش دهد. ورود این مواد شیمیایی به بدن، ریسک ابتلا به سرطان‌های سینه، پانکراس، روده بزرگ و دیگر انواع سرطان را بالا می‌برد.

افزایش فشار خون

فشار خون بالا یکی از دلایل اصلی سکته مغزی و بیماری قلبی است و مصرف بیش از حد سدیم می‌تواند این خطرات را افزایش دهد.

گوشت‌های فرآوری‌شده مانند بیکن و هات‌داگ سرشار از سدیم هستند و در بالا بردن فشار خون نقش بسزایی دارند.


طرزتهیه و پخت همبرگر خونگی حرفه ای


افزایش خطر ابتلا به بیماری‌های قلبیblank

 

گوشت‌های فرآوری‌شده، سرشار از چربی‌های اشباع شده هستند که مصرف زیاد آن‌ها با بروز بیماری قلبی مرتبط است.

یک ساندویچ هات‌داگ حاوی تقریباً ۱۸۹ کالری، ۱۶.۸ گرم چربی و ۶.۸ گرم چربی اشباع‌شده است.

افزایش خطر ابتلا به دیابت نوع ۲

بر اساس یافته‌ها، افرادی که مداوم از گوشت‌های فرآوری‌شده مانند هات‌داگ استفاده می‌کنند.

بابت هر یک وعده، ۳۳ درصد بیشتر در معرض خطر ابتلا به دیابت نوع ۲ قرار دارند.

علاوه بر این، نیترات و نیتریت موجود در هات‌داگ به سلول‌های پانکراس که انسولین می‌سازند، آسیب می‌رساند.

منبع: خبرآنلاین

برچسب ها : ،

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.