?>
تاریخ انتشار : یکشنبه 25 تیر 1402 - 13:15
کد خبر : 17259

مسیح

چیز هایی در آشپزخانه شما که باید حتما دور ریخته شوند!

چیز هایی در آشپزخانه شما که باید حتما دور ریخته شوند!

برخی از اقلام را باید حتما بیرون انداخت حتی اگر زمان زیادی را در آشپزخانه خود می گذرانید، ممکن است زمان زیادی را برای تمیز کردن آن صرف نکنید. مخصوصاً وقتی صحبت از وسایل و ظروف قدیمی می شود، ما تمایل داریم در موارد زیادی صرفه جویی کنیم. اما برخی چیزها را قطعا باید کنار گذاشت. و نه

چیز هایی که دیگه در آشپزخانه بدرد شما نمی خورد و باید آن را دور بندازید!

برخی از اقلام را باید حتما بیرون انداخت

حتی اگر زمان زیادی را در آشپزخانه خود می گذرانید، ممکن است زمان زیادی را برای تمیز کردن آن صرف نکنید. مخصوصاً وقتی صحبت از وسایل و ظروف قدیمی می شود، ما تمایل داریم در موارد زیادی صرفه جویی کنیم. اما برخی چیزها را قطعا باید کنار گذاشت. و نه فقط به منظور بی نظمی.

سلامتی

اقلام موجود در آشپزخانه شما احتمالاً پر از باکتری هستند. به خصوص اگر مدتی است آنها را مصرف کرده باشید. و این بدان معناست که زمان آن فرا رسیده است که چیزها را بیرون بیاندازیم. به خاطر سلامتی خودتون چیزهایی که به دلایل سلامتی باید کنار بگذارید:

  • ظروف قدیمی: اگر کاردک هایی دارید که در شرف از هم پاشیدن هستند، چاقوهای آسیب دیده یا سایر ظروف قدیمی که برای مدت طولانی همراه شما بوده اند، باید آنها را تعویض کنید. سیلویا فونتین، مدیر عامل و بنیانگذار Feasting at Home، به  EatingWell گفت که این چیزها در واقع می توانند به یک خطر برای سلامتی تبدیل شوند. او می‌گوید: «تکه‌های لاستیک می‌توانند به مایعات داغ متلاشی شوند یا [چوب‌های خرد شده از کفگیر چوبی شما می‌تواند] به دستور غذا تبدیل شود… این می‌تواند یک خطر خفگی باشد، البته ناخوشایند!»

  • اسفنج ها: اسفنج های قدیمی محل رشد باکتری ها هستند. و این بدان معنی است که شما باید آنها را مرتباً تعویض کنید.

  • تخته های برش: وقتی بیشتر از تخته های برش استفاده می کنید، تمیز کردن شیارهای تخته برش سخت تر می شود. و این بدان معنی است که باکتری ها می توانند در آنجا لانه کنند. بنابراین، اگر تخته های برش فرسوده دارید، باید آنها را بیرون بیاندازید و تعدادی تخته جدید بخرید.

۱۰ نکته تمیز کردن از زمان مادربزرگ شما که هنوز کاربردی است!

گذشته‌ی پرنده‌های بزرگ ایران: نژادهای دایناسوری که از زمین پا گذاشتند!

رمز و راز افسانه هایی از شمال ایران که همچنان پنهان هستن!

زن میانسال :همسرم شکاک است ؛ در خانه دوربین مخفی گذاشته است

تازه

  • حتی اگر سلامتی مهم‌ترین دلیل برای تمیز کردن آشپزخانه شماست، چیزهایی نیز وجود دارد که باید آنها را کنار بگذارید، زیرا دیگر طعم خوبی ندارند. اگر برخی از اقلام را برای مدت طولانی ذخیره کنید، طراوت خود را از دست می دهند و وقتی از آنها در حین پخت و پز استفاده می کنید طعم خوبی نخواهند داشت. نمونه هایی از این موارد عبارتند از:

  • روغن پخت و پز: آیا می دانستید روغن زیتون تنها سه ماه پس از باز شدن ماندگاری دارد؟ برخی از روغن ها قطعا بیشتر از آن دوام می آورند، اما همیشه خوب است که بررسی کنید آیا روغن شما هنوز تازه است یا خیر.

  • ادویه جات: ما همیشه فکر می کردیم که ادویه ها ماندگاری نامحدودی دارند. اما معلوم شد که این کار را نمی کنند. بعد از دو سه سال، طعم خود را از دست می دهند.

  • مواد غذایی در فریزر شما: فریزر یکی از وسایل مورد علاقه ما در آشپزخانه است (بقایای غذا!). اما متأسفانه مواد غذایی را نمی توان برای همیشه در آنجا ذخیره کرد. ممکن است اقلام موجود در فریزر سوخته شوند. بنابراین، غذاهای خود را از نظر سوختگی در فریزر بررسی کنید و آنها را دور بریزید.

  • قهوه: قهوه برای همیشه تازه نمی ماند. قهوه تازه آسیاب شده را می توان برای حدود دو هفته ذخیره کرد. آنا سیلور، بنیانگذار CookForFolks، به  EatingWell گفت: «قهوه بسیار سریعتر از سایر غذاهای خشک موجود در کمد شما [استفاده می‌شود]، بنابراین بهتر است تاریخ باز کردن آن را روی ظرف یا کیسه بنویسید تا به شما اجازه دهد. بدانید که آیا قهوه شما هنوز تاریخ مصرف خواهد داشت یا خیر.

  • منبع خارجی : tips and tricks 

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.