?>
تاریخ انتشار : سه شنبه 3 مرداد 1402 - 18:07
کد خبر : 18200

آیا خوردن خربزه با عسل منجر به مرگ می‌شود؟

آیا خوردن خربزه با عسل منجر به مرگ می‌شود؟

خربزه با عسل باعث مرگ می شود؟این حرف تازه ای نیست . از قدیم الایام در مورد خوردن همزمان خربزه و با عسل هشدار داده اند. اما به راستی چرا خوردن همزمان خربزه و عسل خطرناک است ؟هنگامی که عسل با خربزه مخلوط می‌شود، ترکیبات موجود در این دو ماده مغذی با یکدیگر واکنش نشان

خربزه با عسل باعث مرگ می شود؟این حرف تازه ای نیست .

از قدیم الایام در مورد خوردن همزمان خربزه و با عسل هشدار داده اند.

اما به راستی چرا خوردن همزمان خربزه و عسل خطرناک است ؟

blank

هنگامی که عسل با خربزه مخلوط می‌شود، ترکیبات موجود در این دو ماده مغذی با یکدیگر واکنش نشان می‌دهند و در نتیجه یک ماده سخت به وجود می‌آید.

به همین دلیل هضم خربزه با عسل برای دستگاه گوارش بسیار مشکل است.
 در بسیاری از موارد افرادی که خربزه و عسل را همزمان خورده‌اند، درد شدیدی را تجربه کرده‌اند.

با این حال، این دردها در حدی نیست که منجر به مرگ یا مرگ فوری افراد سالم شود.

هنگام مصرف خربزه و عسل چه اتفاقی در بدن می‌افتد؟

پس از خوردن خربزه و عسل و مخلوط شدن آن‌ها ترکیب‌های موجود در این دو ماده خوراکی با یکدیگر وارد واکنش شده و سبب به وجود آمدن یک ماده سفت و سخت می‌شوند، هضم این ماده سفت حاصل از ترکیب آنها، برای دستگاه گوارش سخت است بنابراین مصرف خربزه و عسل با هم ماده دیر هضم و بد هضمی را ایجاد می‌کند که فرد را دچار دل درد‌های شدیدی می‌کند. این دل درد‌ها اغلب سبب مرگ نمی‌شوند، اما طاقت فرسا هستند و در برخی افراد انقباضات قولنجی شدید را سبب می‌شود.

مصرف هم زمان خربزه و عسل از نظر طب سنتی

از نظر طب سنتی اگر چند ماده غذایی با طبع سرد یا طبع گرم را یکجا مصرف کنیم، باعث برهم خوردن تعادل طبع بدن می‌شود. زمانی که طبع بدن از تعادل خارج شود، دچار مشکلاتی خواهد شد؛ بنابراین توصیه می‌شود در طول روز به طور متعادل خوراکی‌هایی با طبع سرد و گرم مصرف کنید.

مصرف همزمان دو خوراکی با طبع سرد، مانند سرکه با برنج، ماست با ترب و ماهی، گوشت مرغ با ماست و ماهی، شیر با گوشت مرغ و ماهی سبب تولید بلغم و مشکلات گوارشی شده و مضر می‌باشد و سبب پیسی می‌شود.

همچنین مصرف غذای شیرین (خربزه) بعد از غذای غلیظ، بی هضم (گوشت) باعث می‌شود این غذا در بدن به صورت فاسد در آید و نفخ معده و عوارض گوارشی را در پی داشته باشد.

طب سنتی مصرف خربزه و عسل را منع می‌کند، زیرا مصرف این دو ماده خوراکی گرم با یکدیگر سبب ورم معده، انسداد در مجاری بدن، بالا رفتن صفرا، حساسیت، آلرژی پوستی و خارش می‌کند البته مشکلات پیش آمده برای فرد بستگی به طبع و وضعیت گوارش او دارد.

یافته‌های پزشکی درباره مصرف خربزه و عسل

خوردن خربزه با عسل از نظر علم پزشکی ضرری ندارد، اما اگر فردی بیماری نهانی داشته باشد و با مصرف این دو خوراکی بیماریش عود می‌کند.

تدابیر پس از مصرف خربزه و عسل

اگر پس از مصرف عسل و خربزه با هم احساس دل درد شدید نمودید، ابتدا به پزشک مراجعه نمایید.

اگر به پزشک دسترسی ندارید:

کاری کنید که سبب بالا آوردن و استفراغتان شود تا این مواد از معده خارج گردد.

برای رفع دل درد می‌توانید عرق نعناع و عرق پونه مصرف نمایید.

مصرف آب انار ترش برای مقابله با عوارض مصرف عسل و خربزه، مفید است.

 

برچسب ها : ،

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.