?>
تاریخ انتشار : شنبه 30 اردیبهشت 1402 - 8:19
کد خبر : 12203

با شوهرت بچه گانه حرف بزن /هم خوشش میاد هم کارت پیش می‌ره!

با شوهرت بچه گانه حرف بزن /هم خوشش میاد هم کارت پیش می‌ره!

شاید دلیل آوردن برای مفید بودن بچگانه حرف زدن زوج ها کمی عجیب باشد، اما اکثر زوج ها تمایل دارند گاهی با هم بچگانه صحبت کنند، پس حتما این نوع صحبت کردن سودی برایشان دارد که خودشان دقیقا از آن مطلع نیستند. مفید بودن بچگانه حرف زدن زوج ها بچگانه حرف زدن احساسات مختلفی را در افراد

شاید دلیل آوردن برای مفید بودن بچگانه حرف زدن زوج ها کمی عجیب باشد، اما اکثر زوج ها تمایل دارند گاهی با هم بچگانه صحبت کنند، پس حتما این نوع صحبت کردن سودی برایشان دارد که خودشان دقیقا از آن مطلع نیستند.

مفید بودن بچگانه حرف زدن زوج ها

بچگانه حرف زدن احساسات مختلفی را در افراد نشانه می گیرد. اگرچه کودکانه صحبت کردن با کودکان یا حیوانات مناسب به نظر می رسد، اما کودکانه صحبت کردن بزرگسالان با یکدیگر گاهی باعث انزجار اطرافیان می شود.

با این حال، اخیرا، یک الگوی گفتاری که “صدای کودکانه ی جذاب” نامیده می شود، توسط خانم ها زیاد استفاده می شود.محققان معتقدند که بچگانه صحبت کردن، ریشه های تکاملی دارد، همانطور که در بسیاری از فرهنگ ها این الگوی گفتار مشاهده می شود.

همانطور که والدین از بچگانه حرف زدن برای تقویت پیوندهای احساسی بین خود و کودکشان استفاده می کنند، در بین بزرگسالان هم همان فرآیند دلبستگی مشابه رخ می دهد. بنابراین شگفت آور نیست که در مطالعه ای ۷۵ درصد از بزرگسالان گزارش کرده اند که با دوست یا شریک عشقی شان بچگانه حرف زده اند.

اگر چه پژوهش در این زمینه نسبتا نادر است، شواهد تا کنون نشان می دهد که گفتگوی کودکانه رفتاری کاملا سالم است که برای روابط عاشقانه سودمند است. در ادامه ۴ دلیل برای مفید بودن بچگانه حرف زدن زوج ها را برایتان شرح خواهیم داد.

چرا حرف زدن با لحن بچه‌گانه تا این حد معمول است؟

حرف زدن با لحن بچه‌گانه (به انگلیسی Baby talk) تکلم به شیوه حرف زدن با یک بچه کوچک، یا حتی با یک حیوان خانگی است.

در این نوع صحبت کردن معمولا از اسم‌ها و لقب‌های ساختگی،‌ احساسات بازیگوشانه اغراق شده، تغییر لحن یا آهنگ گفتار استفاده می‌شود. بعضی وقتهای ممکن است کلمات و جملات شکسته در آن به کار برود و بعضی‌ وقتها هم زبانی کاملا بی‌معنا.

دکتر آنتونیا هال، روانشناسی که متخصص روابط است می‌گوید تمامی این نوع گفتارها در روابط عاشقانه مرسوم است. «کودکانه حرف زدن شیوه‌ای است در تقلید آینه‌وار به منظور برانگیختن احساسات مثبت در همدیگر. این رفتار نشانگر آن است که شما مایلید شریک زندگی‌ و پیوندتان با او را به نوعی پرورش بدهید.»

زنده کردن کودک درون و نشان‌دادن آسیب‌پذیری

دکتر کاترین اسمرلینگ، روان‌درمانگر خانواده نیز می‌گوید:‌ «در تحلیل روانشناختی، افراد با این رفتار (با این نوع حرف زدن) خود را به حالت کودکی باز می‌گردانند تا آسیب‌پذیری خود را نشان بدهند و یا به شیوه‌ای بسیار صمیمانه به هم نزدیک شوند.»

این رفتار بسیار شبیه این است که یک زوج زبان ویژه خودشان را ابداع کرده باشند. همچنین این کار روشی است برای اظهار وجود کودک درونی شخصیت ما که همیشه نیازمند عشق و مهربانی بی‌قید و شرط است.
ما حتی تمایل داریم در صحبت با شریک زندگی‌مان اصوات نوزادان را نیز تقلید کنیم،‌ صداهایی شبیه «با»،‌ «ما»، «بو» یا غیره. در واقع ما به شکل غریزی اصواتی را تقلید می‌کنیم که از والدین خودمان در کودکی شنیده‌ایم.
بچه‌گانه حرف زدن نشانه داشتن رابطه‌ای سالم و قوی است. اما اوقاتی هم هست که بهتر است این طور حرف زدن را کنار بگذاریم چون تأثیر منفی در بر دارد. مثلا موقع صحبت کردن در جمع یا در یک گفتگوی جدی و یا اگر شریک زندگی شما آن را نمی‌پسندد.

 

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.